Paulette Noten

Mijn naam is Paulette Noten.

Van oorsprong kom ik uit midden Limburg. Daar ben ik lid bij Fotoclub Venlo vanaf 2018.Sinds 2022 ook bestuurslid. Daarvoor was ik negen jaar lid van Fotogroep Reuver.

In de loop van de jaren heb ik via de Fotobond of anderzijds een aantal mentoraten cq cursussen gevolgd. Verschillende foto apparaten waren gedurende veertig jaar mijn maatje van het moment.        Nu beschik ik over een Nikon D 7000 met diverse lenzen. Mijn interesse is divers en varieert van macro, natuur, sport- en straatfotografie, tot architectuur en urbex. Bewerkingen pas ik toe met Adobe Photoshop elements 9. Favorieten voor mij zijn tweeluiken, series en collages. ( phototastic collages). Mijn voorkeur gaat uit naar kleur en een vleugje humor.  Door mijn verhuizing naar Boekel ben ik terecht gekomen bij Fotogroep Focus en lid sinds 2023.

Een leuke en gezellige groep en prachtig variabel werk dat besproken wordt op een aangename wijze tijdens de groepsbijeenkomsten. Mijn smartphone heb ik bijdehand als er iets interessants te zien is. De ervaring leert dat de qualiteit en de opties enorm verbeterd zijn.

De Nikon blijf ik voorlopig trouw maar gemak dient de mens.