Fotogroep Focus KBO Boekel exposeert 9 en 10 maart

 

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart 2024 vindt er weer een expositie plaats van Fotogroep Focus KBO Boekel. Onze leden hebben er naar uitgekeken om hun foto's weer aan u te kunnen laten zien.

Elke deelnemer heeft een eigen bord waarop zijn of haar foto's worden gepresenteerd. Zij zijn aanwezig om u een toelichting te geven.

Naast 4 of 5  foto’s op een eigen bord is er ook hard gewerkt aan foto’s met een thema. Dit jaar is er gekozen voor het thema “geïnspireerd door muziek”. Alle leden hebben een foto gemaakt die verband houdt met een door hen gekozen muziekstuk waar zij goede herinneringen aan hebben.

Deze muziek is door u te beluisteren via een QR-code. U kunt met deze code de muziek via een link op uw telefoon beluisteren. Dit geeft een extra beleving bij de gemaakte foto. Wij willen u wel vragen, indien mogelijk, oortjes of een koptelefoontje mee te brengen om te voorkomen dat er veel muziek door elkaar klink. Mocht u dit niet hebben dan liggen ze voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat ze steeds worden gereinigd na gebruik. Ook zal een van onze leden bij de foto’s aanwezig zijn om uitleg te geven.

Zoals gebruikelijk zijn er ook weer vijf AV (audio visueel) series te bekijken. Graag nodigen wij u uit te komen kijken in Boszicht, Bernhardstraat 72 te Boekel. De expositie wordt op zaterdag 9 maart geopend door wethouder Ben Brands. We zijn beide dagen te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur. Graag tot dan!