Expositie 2019

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart heeft Fotogroep Focus voor de vierde keer een expositie georganiseerd in Boszicht. De officiële opening vond plaats op zaterdag 9 maart om 11.00 uur door burgemeester Pierre Bos, die vervolgens ruim de tijd nam om alle foto's te bekijken en te bespreken met de makers.  Tijdens de tentoonstelling werden er op gezette tijden AV (Audio Visueel) presentaties getoond. Door te klikken op de YouTube knop kunt u kijken naar de AV-series die we hebben laten zien.

Nadat vorig jaar voor het eerst gebruik werd gemaakt van nieuwe expositieborden, hebben we dit jaar de uitstraling van de expositie nog verder  verbeterd door het aanbrengen van nieuwe verlichting. Elke foto werd hierdoor mooi uitgelicht en het geheel kwam hierdoor professioneel over.

De belangstelling was enorm. Ondanks het stormachtige weer heeft Fotogroep Focus op beide dagen veel bezoekers mogen ontvangen en de reacties waren bijzonder positief. De foto's maar ook de AV presentaties werden uitgebreid bekeken en vaak ook besproken. 

Fotogroep Focus mag dan ook terug kijken op een zeer geslaagde expositie. 

De Fotogroep wil graag de KBO Boekel en Wim van den Broek Electroworld bedanken voor hun ondersteuning. Ten slotte bedanken we alle bezoekers voor hun belangstelling en enthousiasme, waardoor dit een geslaagd weekend is geworden.