Op zaterdag 11 en zondag 12 maart 2023 werd na drie jaar weer een expositie gehouden in Boszicht. Om 11.00 uur vond de opening plaats door burgemeester Carolien van den Elsen waarna zij door onze voorzitter Ad van der Wijst langs de foto's werd geleid. Met veel belangstelling heeft zij de foto's bekeken en besproken met de leden van de fotoclub.

Ondertussen kwamen er bezoekers binnen waarvan we veel enthousiaste reactie mochten ontvangen. In twee dagen tijd hebben we  ruim 300 bezoekers ontvangen, dus we mogen spreken van een groot succes. De bezoekers hebben zich de ogen uit gekeken en waren te spreken over de diversiteit die werd getoond. Ook de AV series vielen in de smaak van onze gasten.

Dank zij onze vrijwilligers en enkele sponsoren en natuurlijk ook dankzij de KBO zijn we er ook dit jaar weer in geslaagd een mooie, maar zeker ook verzorgde expositie neer te zetten en het heeft ons weer gemotiveerd om na te gaan denken over de foto's die we volgend jaar willen gaan tonen.

We willen iedereen die onze tentoonstelling heeft bezocht bedanken voor hun belangstelling en hopen iedereen volgend jaar weer te zien op zaterdag 9 en zondag 10 maart. 

Mocht u ondertussen deze of andere foto's nog eens willen bekijken, loop dan eens langs onze etalage op het Sint Agathaplein. Daar zijn we voorlopig nog te zien.

Bent u zelf fotograaf en vindt u het leuk om met ons uw foto's te bespreken, kom dan eens langs op een van onze clubavonden. De data vindt u hier.