Op zaterdag 9 en zondag 10 maart 2024 werd weer een expositie gehouden in Boszicht. Om 11.00 uur vond de opening plaats door wethouder Ben Brands waarna hij door onze voorzitter Ad van der Wijst langs de foto's werd geleid. Met veel belangstelling heeft hij de foto's bekeken en besproken met de leden van de fotoclub.

Ondertussen kwamen er bezoekers binnen waarvan we veel enthousiaste reactie mochten ontvangen. In twee dagen tijd hebben we ruim 350 bezoekers ontvangen, dus we mogen spreken van een groot succes. De bezoekers hebben zich de ogen uit gekeken en waren te spreken over de diversiteit die werd getoond. Ook de AV series vielen in de smaak van onze gasten.

Dank zij onze vrijwilligers en enkele sponsoren en natuurlijk ook dankzij de KBO zijn we er ook dit jaar weer in geslaagd een mooie, maar zeker ook verzorgde expositie neer te zetten en het heeft ons weer gemotiveerd om na te gaan denken over de foto's die we volgend jaar willen gaan tonen.

We willen iedereen die onze tentoonstelling heeft bezocht bedanken voor hun belangstelling en hopen iedereen volgend jaar weer te zien . 

Bent u zelf fotograaf en vindt u het leuk om met ons uw foto's te bespreken, kom dan eens langs op een van onze clubavonden. De data vindt u hier.

 

 

 

OMROEP PEELRAND 2024-03-09 Fototentoonstelling in Boekel goed bezocht

De fototentoonstelling van fotowerkgroep Focus in Boekel is afgelopen weekend goed bezocht. In verenigingsgebouw Boszicht hadden de leden elk een bord waarop zij foto’s presenteerden. Nieuw waren de foto’s met het thema ‘geïnspireerd door muziek’. Alle leden hadden een foto gemaakt die verband hield met een muziekstuk waaraan zij goede herinneringen hebben. Via het scannen van een QR-code bij de foto was op de telefoon het muziekstuk te horen. De tentoonstelling werd zaterdag geopend door wethouder Ben Brands en werd voor de zevende keer gehouden. Verslag: Mario van Dinther Montage: Berend Koenders