Op 14 mei zijn we met 6 personen naar Natuurpark Lelystad geweest. Het was een dag met prachtig weer in een bijzonder mooie omgeving.
Vol goede moed zijn we op zoek gegaan naar de diverse diersoorten die hier te zien zijn, zoals Przewalskipaarden, wisenten, Pater Davidsherten, wilde zwijnen, edelherten, moeflons, elanden, ooievaren, otters en wilde zwanen. Eigenlijk was het weer te warm. De dieren bleven veelal onder de bomen. We hebben ze allemaal gespot maar de wisenten waren moeilijk te vinden en niet goed te benaderen. Toch hebben we mooie foto's kunnen maken en hierom was het te doen.

We hebben een hele leuke en gezellige dag gehad, mooie foto's gemaakt en volop genoten van de omgeving. Het is sowieso leuk om met een groepje mensen met dezelfde hobby de dag door te brengen. Zeker voor herhaling vatbaar. En wat de afstand betreft, ook in de auto was het gezellig en dan vliegt de tijd. Hopelijk kunnen op het volgende uitstapje meer liefhebbers mee. (de foto's volgende in de loop van week 22.)